A ja kliknęłam prawym klawiszem myszy i wybrałam opcję "Przetłumacz na język polski"
Dzięki Aer!aer pisze: ↑16 sty 2018, 1:09Z puzzlami nie pomogę ale jak się komuś podoba widoczek to tu blog autora: http://blog.sina.com.cn/fanming2008
Mam ten obrazek w kolekcji tapet na kompa od niepamiętnych czasów i jakoś nigdy do tej pory mnie nie naszło na to żeby poszukać autora. No a ma chłop talent.
Czytnik rss nie jest do tłumaczenia czegokolwiek. To narzędzie, które powiadamia o nowych rzeczach na danej stronie www, np nowych wpisach na blogu. Dzięki temu mogę śledzić setki stron/newsów/blogów i nie musieć o każdej z nich pamiętać z osobna, ot jak coś nowego się pojawi to przychodzi do mnie samo.
WiemCyber Killer pisze: ↑16 sty 2018, 14:27Czytnik rss nie jest do tłumaczenia czegokolwiek. To narzędzie, które powiadamia o nowych rzeczach na danej stronie www, np nowych wpisach na blogu. Dzięki temu mogę śledzić setki stron/newsów/blogów i nie musieć o każdej z nich pamiętać z osobna, ot jak coś nowego się pojawi to przychodzi do mnie samo.