reżim
Re: reżim
Z tego co mi wiadomo powód jest ci znany . Admini dbają także o porządek na forum i nie powielanie tematów.
- Marcin S. Puzzler
- Administrator
Czego przykładem jest ten temat

A tak na serio - kolejny raz proszę Cię o zaniechanie zamieszczania postów dot. poszukiwań "Ostatniej Wieczerzy".
Masz swój temat w "Poszukiwaniach" i to wystarczy.
Dziękuję.
O Matko... A już myślałem, że to będzie jakieś mega bulwersujące i pikantne... 

Zapraszam na
JARMARK Puzzli
JARMARK Puzzli
- michael_s
- Piąty stopień puzzlomaniactwa
Gdyby temat założył Pastor to kto wie... 

Posiadam: 72 pudełka, 584700 elementów
Dotychczas ułożone: 34 i 2/3 obrazka, 200700 elementów
Aktualnie układam: Educa 18000 St. Columba Altarpiece viewtopic.php?f=124&t=4335
Dotychczas ułożone: 34 i 2/3 obrazka, 200700 elementów
Aktualnie układam: Educa 18000 St. Columba Altarpiece viewtopic.php?f=124&t=4335
- alpenliebe
Abstrahujac od poszukiwania puzzli, niemal w kazdym temacie piszesz posta o dlugosci 2-3 slow, dla mnie jest to ewidentne nabijanie, moze sie myle.
'Find what you love and the let it kill you, cause there is no other way.'
- kallarepka
- Marcin S. Puzzler
- Administrator
Drobna rekompensata dla Vickiego

Znając zamiłowanie "carów" do sportu, te pośladki muszą być chyba na koksie, skoro takie fajne 

Zapraszam na
JARMARK Puzzli
JARMARK Puzzli
nie ma jak luzzzzzzz pełen luzu a nie jak w dzisiejszym czasie garem unijnej mafii piepszonej co ma rygor nad korupcją którą sama robi. Proponuję wam oglądnąć film ryba czy filet a zapewniam że rybkę a w tym śledzika nie ruszycie do ust. Chyva że wpadniecie do mnie na zdrową
- Cyber Killer
- Kontakt:
Wiesz co, qatro3, a już rozważałem czy nie zdjąć ignorowania z Ciebie (założyłem po tym jak zasypałeś postami o tej ostatniej wieczerzy). No nic, polecam zapoznać się i stosować:
http://www.albion.com/netiquette/corerules.html
galeria ułożonych || wymiana/sprzedaż || puzzlowa wishlista || metryczka puzzli
Precz z szarym, jednolitym niebem, zmorą puzzli.
Niech ręka artysty triumfuje nad przeciętnością i dostarcza nam przepięknych fotomanipulacji.
Precz z szarym, jednolitym niebem, zmorą puzzli.
Niech ręka artysty triumfuje nad przeciętnością i dostarcza nam przepięknych fotomanipulacji.
Dzięki za przypomnienie, że istnieje taka opcja - właśnie skorzystałem i już nie będę musiał oglądać bezsensownych postów qatro3.Cyber Killer pisze: ↑09 sty 2018, 9:26Wiesz co, qatro3, a już rozważałem czy nie zdjąć ignorowania z Ciebie (założyłem po tym jak zasypałeś postami o tej ostatniej wieczerzy). No nic, polecam zapoznać się i stosować:
- kocuria
- Trzeci stopień puzzlomaniactwa
- Kontakt:
same.aure pisze: ↑09 sty 2018, 11:59Dzięki za przypomnienie, że istnieje taka opcja - właśnie skorzystałem i już nie będę musiał oglądać bezsensownych postów qatro3.Cyber Killer pisze: ↑09 sty 2018, 9:26Wiesz co, qatro3, a już rozważałem czy nie zdjąć ignorowania z Ciebie (założyłem po tym jak zasypałeś postami o tej ostatniej wieczerzy). No nic, polecam zapoznać się i stosować:
'lista wrogów' brzmi...

Hehekocuria pisze: ↑09 sty 2018, 12:25same.aure pisze: ↑09 sty 2018, 11:59Dzięki za przypomnienie, że istnieje taka opcja - właśnie skorzystałem i już nie będę musiał oglądać bezsensownych postów qatro3.Cyber Killer pisze: ↑09 sty 2018, 9:26Wiesz co, qatro3, a już rozważałem czy nie zdjąć ignorowania z Ciebie (założyłem po tym jak zasypałeś postami o tej ostatniej wieczerzy). No nic, polecam zapoznać się i stosować:
'lista wrogów' brzmi...![]()

W roku 2018 ułożyłam 13 obrazów, łącznie 18500 elementów.
- chrumcia91
ale dla mnie to tez bylo męczące....w ktory temat nie wejde to pytania o wieczerze....
- jagabaga
Nie wiem jak Wy, ale ja byłam tą wątpliwą szczęściarą, która w sprawie Ostatniej Kolacji była nagabywana na priv-ie. To dopiero REŻIM! Już miałam ochotę poprosić qatra o adres i wysłać mu coś na jego "Ostatnią Wieczerzę" 

szczerze?Forum czytają w większości te same osoby,które po pierwszym wpisie przyjęły do wiadomości zapotrzebowanie więc jak umieszczasz we wszystkich tematach post kolacyjny to wprowadzasz terror i nic więcej
Posiadam: 195 pudełek 251650 elementów
Dotychczas ułożone: 18 obrazów 16500 elementów
Aktualnie układam: Edipresse 500 Raptor Maroko
Dotychczas ułożone: 18 obrazów 16500 elementów
Aktualnie układam: Edipresse 500 Raptor Maroko
- chrumcia91
dokladnie tak...wystarczy w 1 temacie napisac a nie w kazdym- wiekszosc wchodzi przez nieprzeczytane posty - i potem w kazdym jest to samo
I w tym momencie można się z tobą zgodzić. Nic w tym specjalnie złego...
Ale również można to uznać za upierdlistwo, z twojej strony. Jeśli kogoś "nagabujesz" któryś tam raz.
Zresztą, na logikę, jeśli nie wychodzi tu, to może gdzie indziej trzeba poszukać.
Zapraszam na
JARMARK Puzzli
JARMARK Puzzli
Nic złego, poza spamowaniem, ale napisałem, że według mnie to nawet zabawne. Traktuję to jako ciekawostkę

Natomiast zastanwia mnie Twoja "taktyka". Czy Ty zadając po raz kolejny to samo pytanie użytkownikom, którzy posiadają te puzzle liczysz, że za którymś razem zmienią zdanie i Ci je sprzedadzą?
Czy sądzisz, że jak zadasz pytanie w wielu różnych tematach, to te puzzle jakoś magicznie się zmaterializują i nagle będą znów dostępne?
Najzabawniejsze jest to, że od czasu Twojego pierwszego pytania wielokrotnie Ostatnia Wieczerza pojawiała się na olx. Szybko znikała, ale była. Przez długi czas była też dostępna na allegro za 500 złotych. Gdybyś monitorował regularnie serwisy z ogłoszeniami, to już byś te puzzle miał. No, ale w to jednak trzeba włożyć trochę wysiłku i konsekwencji.
W 2018: 4 pudełka / 2400 elementów
- Marcin S. Puzzler
- Administrator
To na rozluźnienie (bądź pokutę) cytat (na temat):

Ktoś kojarzy autora bądź tytułAle nie bójcie się, za miesiąc nikt was nie pozna. . . Będziecie silni jak ja. . . Już tutaj wezmą się za was, tu jest specjalny reżym.
Pafnuc zawsze używa trudnych słów, które budzą szacunek malców.
— Co to jest reżym? — zapytał Bularski, zwany później Bulwą.
Pafnuc popatrzył na niego małymi oczkami.
— Chodź bliżej, to ci wytłumaczę.
A kiedy Bularski podszedł, Pafnuc wziął go za ucho j i zaprowadził do łóżka.
— Już wiecie, co to jest reżym — powiedział.
W ten sposób wyrobił się wśród malców pogląd, iż reżym jest to branie za uszy.