Witam wszystkich
Jestem Reza ( a właściwie Danka) mam 30 lat i jestem dzieckiem lat 90, czyli takim które posiada jeszcze jakieś pasje w życiu, a nie tylko te tablety

. Bardzo lubię czytać i oglądać Mangę&Anime (stad wzięła się też moja fascynacją Japonią), składać japońskie modele Gundam, grac na konsoli czy też kolorować kolorowanki dla dorosłych oraz wiele innych. Dziecinne? Infantylne? Głupie? Ja się tym nie przejmuje, bo znalazłam to cudowne forum, na którym mogę być sobą i dzielić się moją najstarszą pasją, która towarzyszy mi do dziś.
Puzzle, to miłość którą zaraziła mnie moja Mama. Wracając z pracy, często przynosiła mi jakieś niewielkie puzzle 250, 500 el. Układałam wszystkie po kilka razy póki nie odkryłam w sobie, ze zaczyna mi to nie wystarczać. Często podglądałam Mamę, która z kolei układała puzzle 1 tys - 1,5 tyś. W końcu zaczęłyśmy układać razem. W każde święta siedziałyśmy i układałyśmy, co trwa zresztą do dziś.
Obecnie jestem na etapie zachwycania się, że istnieją większe puzzle niż 4 tyś ( nie wiem jak ja to zrobiłam, mając internet pod nosem więc nie pytajcie

). Tak czy inaczej, postanowiłam od razu rzucić się na głęboką wodę i zamówić puzzle 13200 el. Puzzlami, które zamówiłam są puzzle Clementoni Disney Orkiestra (w końcu dziecko lat 90, nie mogło zacząć od czegoś innego

) Moja wymagająca natura powinna zostać na jakiś czas zaspokojona, za to moja Mama najpierw pokrzyczy że "takie wielkie puzzle, co Ty z nimi zrobisz, gdzie je dasz aaa aaa!" a potem będzie zachwycona i zapewne będzie mnie co jakiś czas nawiedzać i przysiadać się, żeby dopasować choć jednego puzzelka
Bardzo proszę o założenie albumu i dziękuję za to, że dotrwaliście do końca moich wypocin.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie