Cena: ~370 EURO
Szkoda że nadal dzielone, mimo wszystko wzór znacznie lepszy od poprzedniego w temacie Disneya jak dla mnie.

Nie mogłam się powstrzymać.
I sprzedasz, zawiesisz, lub cokolwiek innego.chrumcia91 pisze: ↑21 cze 2018, 13:07Do 350 euro dołożę jeszcze troche i mam tydzień w Alpach![]()
a puzzle raz ułożę i co![]()
Sprzedać szkoda, wieszac nie mam gdzie, będą leżeć w szafieHojny7 pisze: ↑22 cze 2018, 10:53I sprzedasz, zawiesisz, lub cokolwiek innego.chrumcia91 pisze: ↑21 cze 2018, 13:07Do 350 euro dołożę jeszcze troche i mam tydzień w Alpach![]()
Te puzzle mogą dostarczyć dłuższej rozrywki, niż tydzień.chrumcia91 pisze: ↑21 cze 2018, 13:07Do 350 euro dołożę jeszcze troche i mam tydzień w Alpach![]()
W kazdym razie chętnie bym ułożyła, podobają mi się, ale mam inne priorytety w życiu![]()
1 - wiem
Skróty dobrze znane wszystkim dawnym usenetowcom*
jedyne z czym mi się to kojarzy to DGNED - De gustibus non est disputandum - o gustach się nie dyskutuje, no ale chyba autor miał na myśli inny skrót
Ten, tylko zmodyfikowany
dla mnie narty są na 1 miejscuyarkoos pisze: ↑22 cze 2018, 14:14Te puzzle mogą dostarczyć dłuższej rozrywki, niż tydzień.chrumcia91 pisze: ↑21 cze 2018, 13:07Do 350 euro dołożę jeszcze troche i mam tydzień w Alpach![]()
W kazdym razie chętnie bym ułożyła, podobają mi się, ale mam inne priorytety w życiu![]()
Ponadto IMVHO można je odsprzedać odzyskując większość kosztu.
Wykorzystany tydzień w Alpach ciężko jest odsprzedać (choć oczywiście zależy to od tego, co tam robisz i czy odpowiednio dokumentujesz)
Oczywiście DGCC.
NNMSP![]()
Tak, mnie również było miło wspomnieć usenet. Nie przychylam się do twierdzenia, że czasy wtedy były lepsze (ponoć ludzie, z tęsknoty za młodością, tak opowiadają a dla mnie, póki co, im dalej w las tym lepiej), faktem jednak jest, że był pewien cezus intelektu, aby się do sieci dostać i elitarność ta raczej pomagała niż wadziła.