Jutro ciąg dalszy...
Światowe Dni Puzzli (World Puzzle Days). Coroczna "impreza" na facebooku (choć nie musisz mieć konta).Klaudia89 pisze:Co oznacza skrót WPD na forum?
Pozdrawiam
Popieram w 100%. Na żywo prezentują się lepiej.Klaudia89 pisze:Efekt dzisiejszego posiedzenia...
Szkoda, że nie mam aparatu. Zdjęcia robione telefonem, nie oddają pięknych kolorów.
Pozdrawiam
Ale za to widać fajną perspektywę.Klaudia89 pisze: Szkoda, że nie mam aparatu. Zdjęcia robione telefonem, nie oddają pięknych kolorów.
Pozdrawiam
U Ciebie też są koślawo przycięte na samym środku? Widoczne jest to szczególnie na łączeniu ramki.leżak pisze:Popieram w 100%. Na żywo prezentują się lepiej.Klaudia89 pisze:Efekt dzisiejszego posiedzenia...
Szkoda, że nie mam aparatu. Zdjęcia robione telefonem, nie oddają pięknych kolorów.
Pozdrawiam
Mi też udało się kupić z nienaruszonymi workami.
Klaudia89 pisze: U Ciebie też są koślawo przycięte na samym środku? Widoczne jest to szczególnie na łączeniu ramki.
Nie popisał się Castorland tym bublem...Marcin S. Puzzler pisze:Klaudia89 pisze: U Ciebie też są koślawo przycięte na samym środku? Widoczne jest to szczególnie na łączeniu ramki.
Niestety smutny standrad:
Castorland to dość tanie puzzle, a takie motywy zdarzają się droższym firmom i to jest dopiero przykre.Klaudia89 pisze:Nie popisał się Castorland tym bublem...
Którym droższym?Czak Noris pisze:Castorland to dość tanie puzzle, a takie motywy zdarzają się droższym firmom i to jest dopiero przykre.Klaudia89 pisze:Nie popisał się Castorland tym bublem...
Ja doświadczyłam tego w Heye.Klaudia89 pisze:Którym droższym?Czak Noris pisze:Castorland to dość tanie puzzle, a takie motywy zdarzają się droższym firmom i to jest dopiero przykre.Klaudia89 pisze:Nie popisał się Castorland tym bublem...
Też miałem na myśli Heye. Ja, co prawda, zapewne doświadczę tego dopiero za dwa tygodnie, gdy w końcu zabiorę się za puzzling, ale już teraz się odpowiednio nastawiam. Doświadczenia Ani oraz Twoje nie napawają optymizmem.starlling pisze:Ja doświadczyłam tego w Heye.
Nie posiadam puzzli z tej firmy, ale wiele wzorów bardzo mi się podoba.[/quote]Klaudia89 pisze:Ja doświadczyłam tego w Heye.
To też nie jest tak, że to przesunięcie jakoś dyskwalifikuje te puzzle. Heye akurat ma bardzo dużo fajnych wzorów i pomijając łączenie są naprawdę dobrej jakości. To tylko kwestia niesmaku, który pozostaje, że jednak przy puzzlach za tą cenę to nie powinno mieć miejsca. Castorlandowi, biorąc pod uwagę ile kosztują, wybaczam z miejsca.Czak Noris pisze:Też miałem na myśli Heye. Ja, co prawda, zapewne doświadczę tego dopiero za dwa tygodnie, gdy w końcu zabiorę się za puzzling, ale już teraz się odpowiednio nastawiam. Doświadczenia Ani oraz Twoje nie napawają optymizmem.starlling pisze:Ja doświadczyłam tego w Heye.
Dziękuję i pozdrawiammamaania pisze:Gratuluję, bardzo ciekawy obraz