Dziękuję wszystkim za gratulacje.
Musiałam odpocząć od żmudnego układania.
Siłą woli ułożyłam do końca.
Znalazłam świetne miejsce w którym mieszczą się ułożone puzzle 100x150cm
Tak więc płyta z puzzlami wsuwana jest w rękaw foliowy i ląduje - pod wersalką.
Junka pisze: ↑14 mar 2018, 7:41
Gratulacje! Przy mojej pierwszej 6000 układance też miałam brak (1).
Plan był od początku, żeby je powiesić?
Nie chciałam ich wieszać ale skoro kosztowały mnie tyle wysiłku chciałabym zachować je w całości.
Ann999 pisze: ↑16 mar 2018, 16:42
gratulacje

nie widzę tych braków
Dziury brakujących puzi zamaskowałam podkładając pod spód układanki kolorowe gazety. Jak ktoś wie gdzie jest brak to znajdzie nie pasujący fragment.
Tu już widać braki:
Dziękuję
grojec1
Poniższa instrukcja jest fantastyczna. Teraz już potrafię wstawiać foto widoczne w poście.
grojec1 pisze: ↑06 lut 2018, 18:17
Może tak jak mnie poradzono. Zarejestrować się np. na Flickr.
Zrobione zdjęcie przenoszę (publikuję) na Goggle+.
Potem je tam otwieram, daję: pobierz i przenoszę np, na pulpit czy fo jakiegoś foldera.
Potem wchodzę do Flickr, daję : "upload" (ikona chmurki ze strzałką, prawa strona na gorze), wybieram z pulpitu czy innego miejsca
zapisane zdjęcie, potwierdzam upload (też prawa strona, góra) i zapisuje zdjęcie do swojego konta na Flickr.
Dalej na Flickr wybieram/otwieram zapisane zdjęcie. Klikam "download"na dole (ikona strzałki zwróconej w dół)
potem klikam "view all sizes". Otwiera się zdjęcie, wybieram rozmiar zdjęcia (ja daje large 1024)
klikam lewym przyciskiem myszki i wybieram "kopiuj adres obrazu". Teraz zdjęcie gotowe jest do wklejenia na forum.
Wcześniej, przyszły efekt możesz zobaczyć klikając "podgląd".
Nie wiem czy to zrozumiale napisałem, próbuj.
Powodzenia
Złożyłam reklamację. Czekam co z tego wyniknie a w międzyczasie rozglądam się za tanimi puzzlami. Mogą być niekompletne, byle by miały elementy które mi brakują.