producent: HEYE 1000
tytuł: W welonie

@edit 06.10 Niestety z braku czasu idzie bardzo powoli ;/

@edit 20.10 udało mi się wygospodarować kilka godzin i skończyłem

Mam tak samo jak Ty, bardzo podobają mi się puzzle Heye o tematyce gotyckiej i fantasy, ale niestety cena spora i na razie muszę się zadowolić firmą Castor ponad połowę tańsząikulina pisze:Świetne są, muszę kiedyś kupićBradzo podobają mi się Heye, szczególnie te o tematyce gotyckiej i fantasy... Puzzlowa chciejlista rośnie jak na drożdżach, szkoda tylko, że z funduszami w portfelu jest inaczej
Nie kleję, wkładam tylko w antyramę. Choć po przejrzeniu forum zastanawiam się czy nie zacznę delikatnie podklejać, w szczególności chodzi mi o panoramę 4k bo tam plexi nie trzyma sztywno.tkaa85 pisze:cześć, zastanawiam się czym kleisz puzzle? i czym później kleisz puzzle do płyty?
pozdrawiam!
Łukasz,
Niestety nie, inny kontynentMarcin S. Puzzler pisze:Jakiś angielski wiejski widoczek? King lub Falcon?
Zgadza się, więc dorzucam całośćmichael_s pisze:Wygląda jak Kilimandżaro.
I że zostały Ci jeszcze słonie.
ps. a tak na marginesie to odkąd pamiętam gdy słyszę Kilimandżaro staje mi przed oczami to: https://www.youtube.com/watch?v=rDNZqCOniEU
Bardzo fajnie i szybko, dość łatwy. Udało mi się go ułożyć w 6 godzin, mój osobisty rekord jeśli chodzi o 1000 elementówAleksandra pisze:I jak się układało, bo mi się podoba też ten obrazek?
Nieźle, 1000 el. w 6 godz.bazio2004 pisze:Bardzo fajnie i szybko, dość łatwy. Udało mi się go ułożyć w 6 godzin, mój osobisty rekord jeśli chodzi o 1000 elementówAleksandra pisze:I jak się układało, bo mi się podoba też ten obrazek?