Dzięki ze wszystkich puzzli na WPD które do tej pory układałem te chyba podobają mi się najbardziejMarcin S. Puzzler pisze:Super Krystianie![]()
Robi wrażenie.

Dzięki ze wszystkich puzzli na WPD które do tej pory układałem te chyba podobają mi się najbardziejMarcin S. Puzzler pisze:Super Krystianie![]()
Robi wrażenie.
Moje marzenie. Zamieszkać nad wodą - byleby była głębsza niż kałuża. Wtedy tylko sprzęcik na plecki i nur do wodykrysteksc pisze:Puzzle No.10
Hallstatt - Austria
Castorland - 4000
Kolejne puzzle skończone duża satysfakcja po pokonaniu zielenifajne w tych puzzlach jest to że właśnie w tej zieleni gubi się praktycznie cała kreska puzzli sprawiają one wrażenie jednolitego obrazu
Kolejny Castorland widzę.krysteksc pisze:Puzzle No.11
No to zaczynamy przedostatnie puzzle na WPD
Marka się zgadza ale to nie wodospadImp pisze:Kolejny Castorland widzę.krysteksc pisze:Puzzle No.11
No to zaczynamy przedostatnie puzzle na WPD
Czyżby chorwacki wodospad (4000)?
BrawoDarkVeroni pisze:zgadłam znów
Przypomniała mi się scena ze "Sposobu na blondynkę":DarkVeroni pisze:To może Zamek w Mosznie
Koledzy z pracy będąc na delegacji kiedyś nocowali w owej miejscowości... Szydera w księgowości po przyjęciu faktury z hotelu trwała przynajmniej miesiąckrysteksc pisze:Puzzle No. 11
Moszna Castle - Poland
Ciekawe dlaczegoTomasz.B pisze:Koledzy z pracy będąc na delegacji kiedyś nocowali w owej miejscowości... Szydera w księgowości po przyjęciu faktury z hotelu trwała przynajmniej miesiąckrysteksc pisze:Puzzle No. 11
Moszna Castle - Poland
no, ja na niebie stanęłam i na razie nie zaczynam tego ponownie. Ale sam zamek i dół obrazka - łatwykrysteksc pisze: układało się bardzo przyjemnie dość łatwe do ułożenia jedyny ale za to naprawdę duży problem to niebo które sprawia serio sporo kłopotów ale i to udało się pokonać.
Jak to nie wiesz - z powodu, co obecnie znajduje się w zamkukrysteksc pisze:Ciekawe dlaczegoTomasz.B pisze:Koledzy z pracy będąc na delegacji kiedyś nocowali w owej miejscowości... Szydera w księgowości po przyjęciu faktury z hotelu trwała przynajmniej miesiąckrysteksc pisze:Puzzle No. 11
Moszna Castle - Poland