WITAM WSZYSTKICH POTRZEBUJE PILNIE POMOCY .PIES ZNISZCZYŁ MI 8 SZTUK PUZZLI Z 8000 TYSIECY
POTRZEBUJE NAMIARÓW GZDZIE MOZNA KUPIC LUB DOROBIC
.DZIEKUJE ZA POMOC.
PUZZLE EDUCA 8000 GRANADA
Re: PUZZLE EDUCA 8000 GRANADA
Przestań krzyczeć
wyłącz caps to może ktoś pomoże

Posiadam: 195 pudełek 251650 elementów
Dotychczas ułożone: 18 obrazów 16500 elementów
Aktualnie układam: Edipresse 500 Raptor Maroko
- Cyber Killer
- Piąty stopień puzzlomaniactwa
- Kontakt:
Dokładnie, pisanie CAPSem jest wybitnie źle widziane. Interpunkcja również nie zaszkodzi.
galeria ułożonych || wymiana/sprzedaż || puzzlowa wishlista || metryczka puzzli
Precz z szarym, jednolitym niebem, zmorą puzzli.
Niech ręka artysty triumfuje nad przeciętnością i dostarcza nam przepięknych fotomanipulacji.
Niech ręka artysty triumfuje nad przeciętnością i dostarcza nam przepięknych fotomanipulacji.
Przede wszystkim napisz do Eduki - może będą mogli pomóc.
Jedna z użytkowniczek forum bardzo wiernie dorabia puzzle, ale nie wiem, czy robi to również na zasadach komercyjnych
Ale zacznij jednak od maila do producenta.
Jedna z użytkowniczek forum bardzo wiernie dorabia puzzle, ale nie wiem, czy robi to również na zasadach komercyjnych

Ale zacznij jednak od maila do producenta.
W 2018: 4 pudełka / 2400 elementów
- tata_i_ja
- Drug stopień puzzlomaniactwa
Educa ma specjalny "program" uzupełniania braków w dużych elementacjach - do 15 elementów na obrazek. Poszukaj na dolnej części pudełka specjalnego kodu i obrazka pokazującego jak policzyć "współrzędne" braków. Zgłaszasz na stronie i czekasz. Chwilę im zajmuje przygotowanie + czas na dotarcie przesyłki z Hiszpanii bodaj, ale uzupełniają.
Jeśli nie puzzle, to... https://plus.google.com/+MREDoggo 

Jest jeden warunek "jeśli jest w aktualnej produkcji"tata_i_ja pisze: ↑29 paź 2017, 20:37Educa ma specjalny "program" uzupełniania braków w dużych elementacjach - do 15 elementów na obrazek. Poszukaj na dolnej części pudełka specjalnego kodu i obrazka pokazującego jak policzyć "współrzędne" braków. Zgłaszasz na stronie i czekasz. Chwilę im zajmuje przygotowanie + czas na dotarcie przesyłki z Hiszpanii bodaj, ale uzupełniają.
Posiadam: 195 pudełek 251650 elementów
- michael_s
Właśnie. „Surrender of Granada” już dawno „out of print”.D4MON pisze: ↑29 paź 2017, 20:47Jest jeden warunek "jeśli jest w aktualnej produkcji"tata_i_ja pisze: ↑29 paź 2017, 20:37Educa ma specjalny "program" uzupełniania braków w dużych elementacjach - do 15 elementów na obrazek. Poszukaj na dolnej części pudełka specjalnego kodu i obrazka pokazującego jak policzyć "współrzędne" braków. Zgłaszasz na stronie i czekasz. Chwilę im zajmuje przygotowanie + czas na dotarcie przesyłki z Hiszpanii bodaj, ale uzupełniają.
Posiadam: 72 pudełka, 584700 elementów
Dotychczas ułożone: 34 i 2/3 obrazka, 200700 elementów
Aktualnie układam: Educa 18000 St. Columba Altarpiece viewtopic.php?f=124&t=4335
Dotychczas ułożone: 34 i 2/3 obrazka, 200700 elementów
Aktualnie układam: Educa 18000 St. Columba Altarpiece viewtopic.php?f=124&t=4335
- Cyber Killer
- Kontakt:
Zgłosić nie zaszkodzi, kto wie, może mają zapas jakiś.
galeria ułożonych || wymiana/sprzedaż || puzzlowa wishlista || metryczka puzzli