Zobaczymy co Pan Spryciarz nam zafundujeMarcin S. Puzzler pisze:Może.
W tym roku mi się wszystko miesza - za dużo się naoglądałem

Nie wygląda mi to na żaden widok ze zdjęcia. A jeżeli tak to się mocno zdziwię. Raczej coś rysowanego/humorystycznego
Zobaczymy co Pan Spryciarz nam zafundujeMarcin S. Puzzler pisze:Może.
W tym roku mi się wszystko miesza - za dużo się naoglądałem
Gdybym MUSIAŁ coś kupić z 2000 wybrałbym:leżak pisze:Na razie mam zamiar zamówić jeszcze jedną paczkę ze sklepu internetowego. Więc muszę rozsądnie wybierać
To chyba po tym jak ktoś ułożył 4000 w niecałe 3 dni.Marcin S. Puzzler pisze:Mała zmiana zasad (klucze na 2 zdjęciach "w trakcie"):
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Też mam na liście życzeńMarcin S. Puzzler pisze:Gdybym MUSIAŁ coś kupić z 2000 wybrałbym:leżak pisze:Na razie mam zamiar zamówić jeszcze jedną paczkę ze sklepu internetowego. Więc muszę rozsądnie wybierać
Podziwiam tego faceta. Skala przedsięwzięcia duża, organizacja świetna i sam to niemal robi wszystko. Wielkie wow.Marcin S. Puzzler pisze: Zmiana zasad (jak pisze Gunther) wynikła z tego, że ktoś "ułożył" 2000 w mniej niż 10 godzin.
Gunther czuwa![]()
Tak, ilość puzzli w kolorze "chyba brązowy, może z czymś czerwonym albo niebieskim" była dołująca.Marcin S. Puzzler pisze: Fajna ta mapa Kasiu (chociaż mapy w niej niewiele
Wierzę, że te obrazki potrafiły dopiec - miałem podobnie przy tym wzorze z 1250)
Nie strasz, bo nie będę mogła sprać po nocach.Marcin S. Puzzler pisze:A jak wykupią...?![]()
Dobry przydomek mu nadaliście.Marcin S. Puzzler pisze:Zmiana zasad (jak pisze Gunther) wynikła z tego, że ktoś "ułożył" 2000 w mniej niż 10 godzin.
Gunther czuwa
Super! Kolejne piękne puzzle w dorobku Forumowiczówkalarepa pisze:Wrzucę i tutaj drugą część mojego skromnego dorobku.
Układało się zaskakująco ciężko. Ale też czasu miałam mało.
to prawda. tym bardziej, że Facebook nie jest najwygodniejszą platformą do tego typu działań.kalarepa pisze:
Podziwiam tego faceta. Skala przedsięwzięcia duża, organizacja świetna i sam to niemal robi wszystko. Wielkie wow.
Zobaczymy. Fajnie by było. Już mam na oku kolejne puzzleMarcin S. Puzzler pisze:To co - w weekend kończymy![]()
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater