Problem z ustawieniem hasla

Pomoc techniczna, uwagi, propozycje.
Awatar użytkownika
k4si4
Piąty stopień puzzlomaniactwa
Piąty stopień puzzlomaniactwa
Posty: 313
Rejestracja: 29 grudnia 2014, 09:37
Lokalizacja: Orland Park

Problem z ustawieniem hasla

Post autor: k4si4 »

Hi, nie wiem do kogo powinnam napisać a mam problem z zalogowaniem się na forum.
Mianowicie - jestem zalogowana na telefonie i wszystko działa jak należy, ale jak chce się zalogować z komputera nie przyjmuje mi hasła. Próbowałam zresetować hasło poprzez link "nie pamiętam hasła", jednakże link restartujacy nie dociera na moją pocztę.

Na telefonie, kiedy wchodzę w profil ->ustawienia konta dostaje poniższy komunikat (myślałam że w ten sposób uda mi się ustawić hasło na nowo):

Fatal error: Uncaught ValueError: The arguments array must contain 2 items, 1 given in /home/przysta2/domains/puzzleforum.pl/public_html/phpbb/language/language.php:313 Stack trace: #0 /home/przysta2/domains/puzzleforum.pl/public_html/phpbb/language/language.php(313): vsprintf() #1 /home/przysta2/domains/puzzleforum.pl/public_html/phpbb/language/language.php(245): phpbb\language\language->lang_array() #2 [internal function]: phpbb\language\language->lang() #3 /home/przysta2/domains/puzzleforum.pl/public_html/phpbb/user.php(462): call_user_func_array() #4 /home/przysta2/domains/puzzleforum.pl/public_html/includes/ucp/ucp_profile.php(269): phpbb\user->lang() #5 /home/przysta2/domains/puzzleforum.pl/public_html/includes/functions_module.php(676): ucp_profile->main() #6 /home/przysta2/domains/puzzleforum.pl/public_html/ucp.php(440): p_master->load_active() #7 {main} thrown in /home/przysta2/domains/puzzleforum.pl/public_html/phpbb/language/language.php on line 313
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uwagi dotyczące forum”