Razem z szatą graficzną strony. No szał. Choć Kicz też zagościł

Mam bardzo podobne odczucia. Inspiracja, to ładnie powiedziane. Ja bym to ujął, że jedni zrzynają od drugich. Co mnie denerwuje, bo chciało by się, żeby to był naprawdę oryginalny pomysł i dobry trend na przyszłość. Liczę jednak na przewagę technologiczną Castora. Mają moim zdaniem lepsza jakość od Trefla (Puzzle G. L)Dawid pisze: ↑25 maja 2023, 05:16 Głowy nie dam, ale wydaje mi się, że zainspirowała ich seria Imagination od GoodLoot. Nawet widzę jakąś inspirację w designie.
Mnie się osobiście ten Urbaniak nie podoba, ale jeśli to ma być początek nowej serii Castorlanda ze sztuką współczesną, to jestem bardzo na tak.
Też bądźmy szczerzy. Producenci wszystkiego nieustannie się nawzajem inspirują / zrzynają od siebie (niepotrzebne skreślić). Jeśli raz producent puzzli nie odgapia od innych producentów słodko-pierdzących techno psychodelicznych kotków, ale dla odmiany ciekawą sztukę współczesną, to niech sobie zrzynają.Vicky pisze: ↑25 maja 2023, 08:52Mam bardzo podobne odczucia. Inspiracja, to ładnie powiedziane. Ja bym to ujął, że jedni zrzynają od drugich. Co mnie denerwuje, bo chciało by się, żeby to był naprawdę oryginalny pomysł i dobry trend na przyszłość. Liczę jednak na przewagę technologiczną Castora. Mają moim zdaniem lepsza jakość od Trefla (Puzzle G. L)
Urbaniak pięknie prezentuje się w albumie. Ale na puzzlach - sam nie wiem? Nie miałem okazji się przekonać.
A ja ubolewam, że 2 są w pionie. 500 w pionie może jeszcze ułożę, ale 1500 raczej już nie.jagabaga pisze: ↑30 maja 2023, 11:38 Urbaniak od Castora już jest. Spójrzcie na elementacje: https://castorland.pl/pl/katalog?f[se][ ... &s=default. Wzór, który mnie się spodobał - tylko 500-tka![]()
Zastanawiam się, jakim tropem poszli zaliczając te obrazki do kategorii "art". Ja bym je umieściła w tej samej co Haastarena czy różnych rysowników Heye. Czy to jest sztuka czy nie jest? Pewnie można uznać, że tak, choć ja osobiście mam bardziej konserwatywną definicję sztuki.
Ja chyba też bym ich nie zaliczyła do sztuki, ale generalnie fajne, planuję zakupić.kallarepka pisze: ↑26 czerwca 2023, 13:41Zastanawiam się, jakim tropem poszli zaliczając te obrazki do kategorii "art". Ja bym je umieściła w tej samej co Haastarena czy różnych rysowników Heye. Czy to jest sztuka czy nie jest? Pewnie można uznać, że tak, choć ja osobiście mam bardziej konserwatywną definicję sztuki.
To tylko połowa obrazka, a całość wygląda tak:
Tak, to tylko zdjęcie jest niewyraźne. Na puzzlach można wszystko dokładnie zobaczyć.kallarepka pisze: ↑04 października 2023, 21:50 Czy to tylko zdjęcie jest niewyraźne? Czy puzzle też? Bo ja tu z trudem mogę zobaczyć jakieś detale, zlewa mi się dużo. Jak zrobione na kiepskim programie graficznym.