Notre-Dame (Maximilien Luce), Pomegranate 1000
- kallarepka
- Piąty stopień puzzlomaniactwa
Notre-Dame (Maximilien Luce), Pomegranate 1000
Najwyższa pora zabrać się za konkurs budowlany. Nie powiem, prędko to nie idzie. Ale kolory znacznie przyjemniejsze niż na zdjęciu, bardziej nasycone.
Ostatnio zmieniony 10 października 2024, 19:58 przez kallarepka, łącznie zmieniany 1 raz.
- kallarepka
- kallarepka
Re: ...
Kościółek się zgadza. Ale nie w Barcelonce

- kallarepka
Re: ...
Parę godzin mnie na forum nie było, a tu taka zagadka
Po wykrojniku od razu rozpoznałam, że to Pomegranate. Ale dopiero po podpowiedzi Edorki znalazłam konkretny wzór: Notre-Dame.
Ależ to będą piękne puzzle! Nigdy nie widziałam tego wzoru!

Po wykrojniku od razu rozpoznałam, że to Pomegranate. Ale dopiero po podpowiedzi Edorki znalazłam konkretny wzór: Notre-Dame.
Ależ to będą piękne puzzle! Nigdy nie widziałam tego wzoru!
- kallarepka
Re: Notre-Dame (Maximilien Luce), Pomegranate 1000
Zawsze mi się wydawało, że impresjoniści są męczarnią puzzlomaniaka, a tu się okazuje, że super przyjemnie mi się układało ten obraz.
Już nie raz pisałam, że lubię układać puzzle, jeśli każdy jeden element mogę popodziwiać albo mu się poprzyglądać. A tutaj bardzo mi się podobała kolorystyka - całego obrazu i pojedynczych puzzelków, to połączenie soczystych fioletów i zieleni. A w dodatku nadruk jest bardzo dobrej jakości i doskonale widać technikę malarską. I jeszcze ten widok na katedrę i jej otoczenie też mi się bardzo podoba. Lubię kształty i grubość Pomegranate. I nawet nie widać w tym egzemplarzu tak mocno połączeń jak w niektórych ich puzzlach. Także 100% satysfakcji.

Już nie raz pisałam, że lubię układać puzzle, jeśli każdy jeden element mogę popodziwiać albo mu się poprzyglądać. A tutaj bardzo mi się podobała kolorystyka - całego obrazu i pojedynczych puzzelków, to połączenie soczystych fioletów i zieleni. A w dodatku nadruk jest bardzo dobrej jakości i doskonale widać technikę malarską. I jeszcze ten widok na katedrę i jej otoczenie też mi się bardzo podoba. Lubię kształty i grubość Pomegranate. I nawet nie widać w tym egzemplarzu tak mocno połączeń jak w niektórych ich puzzlach. Także 100% satysfakcji.

Ostatnio zmieniony 10 października 2024, 21:21 przez kallarepka, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Notre-Dame (Maximilien Luce), Pomegranate 1000
Przepiękne
Jak na razie mój faworyt w konkursie 
Masz rację, łączenia są naprawdę dyskretne!
Masz rację, łączenia są naprawdę dyskretne!