Jestem Daria i do dołączenia do forum skusiłam się obserwując działania mojej siostry Elif. Siostra to fanatyczka puzzlarstwa, pół mieszkania zagracone puzzlami, średnio raz w miesiącu trzeba kogoś spod lawiny pudełek odkopywać
Przyznaję, ja też mam parę swoich pudełek. Co więcej mieszka z nami królik Tutek i on też ma swoje własne puzzle! (Takie piankowe na podłogę, jak dla dzieci.)
Do założenia konta zachęciły mnie ponadto konkursy roczne i miesięczne - wyglądają na świetną zabawę!
Sama mam wiele hobby. Z zamiłowania i wykształcenia jestem rękodzielniczką i umiem stworzyć wiele rzeczy... dlatego przez ostatnie miesiące szczyt mojej kreatywności to malowanie kamieni i układanie puzzli

Kiedy tylko jest możliwość lubię też pograć w gry na komputerku i w tym temacie sądzę, że krócej niż 3 godziny to nie ma sensu! Do puzzli również mam podejście hedonistyczne - do ułożenia takich z elementacją większą niż 500 zabieram się jak pies do jeża

Ułożyłam 1000 elementów w roku 2023 i to chyba był jedyny raz w życiu, kiedy mi się to udało, ale może się kiedyś pokuszę o jakieś wyzwanie. Puzzlowym hardcorem zdecydowanie nie jestem, ale się tego bynajmniej nie wstydzę!
Czekam na założenie albumu, za co z góry dziękuję