Cześć wszystkim :)

kilka słów o sobie
Awatar użytkownika
gorzkaherba
Drug stopień puzzlomaniactwa
Drug stopień puzzlomaniactwa

Cześć wszystkim :)

Post autor: gorzkaherba »

Jestem Daria i do dołączenia do forum skusiłam się obserwując działania mojej siostry Elif. Siostra to fanatyczka puzzlarstwa, pół mieszkania zagracone puzzlami, średnio raz w miesiącu trzeba kogoś spod lawiny pudełek odkopywać 😁

Przyznaję, ja też mam parę swoich pudełek. Co więcej mieszka z nami królik Tutek i on też ma swoje własne puzzle! (Takie piankowe na podłogę, jak dla dzieci.)

Do założenia konta zachęciły mnie ponadto konkursy roczne i miesięczne - wyglądają na świetną zabawę!

Sama mam wiele hobby. Z zamiłowania i wykształcenia jestem rękodzielniczką i umiem stworzyć wiele rzeczy... dlatego przez ostatnie miesiące szczyt mojej kreatywności to malowanie kamieni i układanie puzzli 😄 Kiedy tylko jest możliwość lubię też pograć w gry na komputerku i w tym temacie sądzę, że krócej niż 3 godziny to nie ma sensu! Do puzzli również mam podejście hedonistyczne - do ułożenia takich z elementacją większą niż 500 zabieram się jak pies do jeża 😃 Ułożyłam 1000 elementów w roku 2023 i to chyba był jedyny raz w życiu, kiedy mi się to udało, ale może się kiedyś pokuszę o jakieś wyzwanie. Puzzlowym hardcorem zdecydowanie nie jestem, ale się tego bynajmniej nie wstydzę!

Czekam na założenie albumu, za co z góry dziękuję 🙂
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2025, 09:42 przez gorzkaherba, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tradi
Piąty stopień puzzlomaniactwa

Re: Cześć wszystkim :)

Post autor: Tradi »

Witaj, rozgosc sie.
Puzzlomaniacy wszystkich krajow, laczcie sie :)
aneta

Post autor: aneta »

Hej, witamy na forum 😃
Kocham Twój nick 😅 Gorzką herbatę piję litrami 🙈
Awatar użytkownika
kallarepka

Post autor: kallarepka »

Cześć Daria, serdecznie witamy na forum :)
ja tym serdeczniej, że również jestem fanką gorzkiej herbaty :)
Awatar użytkownika
ira

Post autor: ira »

Oczywiście, że gorzka :D i to nie tylko herbata ale i kawa.
Witaj na naszym podwórku. ;)
Emerencja
Trzeci stopień puzzlomaniactwa
Trzeci stopień puzzlomaniactwa

Post autor: Emerencja »

Hej!
Witaj w naszych skromnych puzzlomaniakowych progach! :D
Rozgość się śmiało i buszuj w naszych forumowych czeluściach do woli. ;) A skoro już nasz Admin założył Ci album, to chwal się do woli swoimi osiągnięciami.
I nie przejmuj się tym, że głównie układasz małe elementacje. Ja też, tylko że z bardziej praktycznego powodu, jakim jest brak miejsca.
BTW. Fajny Twój nich i fajny słodziak w Twoim awatarze! :D :D
Awatar użytkownika
jagabaga

Post autor: jagabaga »

O, jak miło, że nasza puzzlowa rodzina powiększa sie o... rodziny :D. Fajnie, gdy rodzeństwo choć trochę zazębia sie w zainteresowaniach :) Witaj wśród swoich :D
gorzkaherba pisze: 30 marca 2025, 23:55 Sama mam wiele hobby. Z zamiłowania i wykształcenia jestem rękodzielniczką i umiem stworzyć wiele rzeczy... dlatego przez ostatnie miesiące szczyt mojej kreatywności to malowanie kamieni
Na forum jest dział Jeżeli nie puzzle, to... - jako że swego czasu również miałam fazę na malowanie kamieni, z przyjemnością pooglądam Twoje dzieła - te kamienne i niekamienne, oczywiście, też :D.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przedstaw się”