Tego obrazka to szukałam dobrych kilka lat, pamiętam że było ciężko je dostać a i cena nie była zachęcająca. Jednakże moja cierpliwość się opłaciła. Po powrocie z kontraktu z zagranicy, podczas zakupów z moją mamą, weszłam do sklepu zabawkowego i jak zawsze poszłam na dział z puzzlami. Musielibyście zobaczyć moje zdziwienie i radość malującą się na mojej twarzy kiedy zobaczyłam ten obrazek. Od razu poprosiłam ekspedietnke by mi go podała (nie mogłam dosięgnąć). Od razu skierowałam się do kasy. Pani w kasie dość dziwnie się na mnie patrzyła

Przesiedziały u mnie dość długo i czekały aż przyjdzie na nie kolej. Ich czas właśnie nadszedł.
Pamiętam jak mówiliście że worki są pomieszane, nie mają dobrego spasowania, ale mi to kompletnie nie przeszkadza. XD
Trochę się zdziwiłam kiedy wzięłam do ręki worek A, bo mi się kolory nie zgadzały. Okazało się że worek E to tak naprawdę worek A także od razu wzięłam się za nie.
Tutaj progress jak daleko udało mi się zajść z układaniem po myślę 1,5 tygodnia. Prawde powiedziawszy nie za bardzo liczę ile mi te puzzle zajmują, bo jednak ma to być dla mnie przyjemność a nie wyścig. Mam tylko nadzieję że skończę układać wszystkie części do końca roku

Wszystkie elementy z "nieba" posegregowałam po kształcie, ale widzę że trochę nad tym czasu spędze XD

Myślałam żeby je wymieszać, ale ze względów technicznych i praktycznych pozostałam przy układaniu workami. Teraz jak siedzę i układam niebo to widze, że to była bardzo dobra decyzja XD